Portfolio

Botran

De Familie Botran produceert al meer dan 6 decennia rum in Guatemala op traditionele wijze. Ron Botran wordt gemaakt met eerste persing suikerriet en gerijpt volgens de Solera-methode op 4 verschillende typen vaten. Sherry-, Port- en 2 typen Bourbonvaten geven allen een ander karakter mee en dragen bij aan de complexiteit van de rum.  De rum wordt gerijpt op een hoogte van 2300 meter, hierdoor "verdampt" er minder uit de vaten en ontwikkeld elk vat zich op zijn eigen wijze.

Tequila Ocho

Een van de weinige tequila's die nog op authentieke en traditionele wijze wordt geproduceerd. Tequila Ocho is van hoge kwaliteit en gemaakt van 100% agave. Op elke fles staat aangegeven in welk jaar en van welke "rancho" de agaves afkomstig zijn en daarmee is alle Ocho tequila Single Estate. De verschillen per veld, door ligging en klimaat, geven deze tequila elk jaar een eigen karakter. 

East Imperial

East Imperial komt uit Nieuw-Zeeland en kan beschouwd worden als de Champagne onder de tonic's. Een zachte, fijne, Champagne-achtige bubbel en weinig gebruik van suikers zorgt voor een mixer die niet overheersend is. Alle ingrediënten komen uit Azië en daarom een échte traditionele tonic. Hun credo is dan ook niet voor niets "Upholders of tradition".

Bramley & Gage

Bramley & Gage is een klein familiebedrijf uit Bristol. Hun uitdaging is om gin's en likeuren te maken van de allerhoogste kwaliteit. 6 0'Clock Gin is het grootste product. Het is een zachte, frisse London Dry Gin met vlierbloesem en frambozen van eigen grond. De Distillers' Tonic is een droge, frisse tonic die speciaal ontwikkeld is voor deze gin en gaat goed samen met de fruitge aroma's. 

Del Professore

Del Professore is een samenwerking tussen een groep bevriende bartenders onder leiding van Leonardo Leuci en Distilleria Quaglia. Een brede range aan verschillende soorten Gin, Vermouth en Bitters, allen met een uniek karakter. De verschillende recepten zijn op basis van ideeën en passie ontstaan en daarna doorontwikkeld. Distilleria Quaglia maakt al sinds 1890 topkwaliteit sprits en vermouth's en staat nu dus onder leiding van 4e generatie Master-Distiller Carlo Quaglia.
Del Professore is gemaakt dóór bartenders, vóór bartenders.

Vieux Carré

Vieux Carré is een Franse wijk van New Orleans, Louisiana. Deze stad staat vol met cultuur, architectonische schoonheid en culinaire kunsten. De Philadelphia Distilling Company brengt een eerbetoon aan de unieke en kleurrijke geschiedenis van Absinth in New Orleans met de release van Vieux Carré Absinthe Supérieure. De eerste batch Vieux Carré werd uitgebracht op 31 december 2008. Het is de eerste legale Absinth die in bijna 100 jaar aan de oostkust van de Verenigde Staten wordt gedistilleerd, gebotteld en verkocht. De smaak en kleur van Vieux Carré zijn uitsluitend afkomstig van 100% natuurlijke kruiden. De smaak is complex met volle anijstonen en een perfecte balans tussen de zoetheid van steranijs en het bittere van alsem.

Ish

Ontdek het best bewaarde geheim uit Groot Brittannië. Ish is een traditionele London Dry Gin met extra jeneverbes. Een echte gin met ballen. Een perfect uitgebalanceerd recept dat een onderscheidend smaakprofiel biedt, zonder toevoegingen. De perfecte gin voor G&T's en Dry Martini's, very Brit-Ish!  

Atlántico

Atlántico blend rum op basis van rietsuiker en van molasse die door zowel Copper pot still als kolomdistillatie worden geproduceerd. Deze witte rum, de Platino, is ook de basis voor de Reserva en Gran Reserva en worden op een Solera-methode gelagerd tot wel 25 jaar lang!

Ilegal Mezcal

Ilegal is ontstaan in Café No Sé, van John Rexer. Ilegal Mezcal wordt geproduceerd in de Palenque Dona Carmen Chagoya Distillery en is gemaakt van 100% Espadin agave. Deze worden geteeld in de regio Tlocolula. Ilegal wordt twee keer gedestilleerd, eerst in een RVS pot still, daarna in een Copper pot still. De range bestaat uit een Joven, Reposado (4 maanden op Amerikaans eiken) en Añejo (12 maanden op een mix van Frans en Amerikaans eiken).

Derrumbes

Derrumbes neemt je mee op reis door het hart van Mexico. Het is de grootste, meest biodiverse, "Appellation of Origin" ter wereld. Elke regio drukt zijn unieke stempel op de smaak van de Mezcal die lokaal geproduceerd wordt. De verschillende agavesoorten en "terroir" hebben grote invloed op de smaak, ook de regionale verschillen in hoogte en klimaat zijn erg groot. Elke variant van Derrumbes vertegenwoordigd een andere staat en is geselecteerd op basis van deze unieke eigenschappen. De range biedt een grote verscheidenheid aan smaken en nuances. 

Riga Black Vodka

Riga Black Vodka wordt geproduceerd door de Black Balzams Distillery in Riga, Letland. Een 100% graanvodka van hoge kwaliteit.

Bluecoat

Bluecoat wordt gedistilleerd door Philadelphia Distillery. Het is de eerste distilleerderij in Philedelphia sinds de drooglegging. Het is een "handcrafted" gin, waarbij uitsluitend gebruikt wordt gemaakt van 100% organic botanicals. Angelica, koriander, jeneverbes en Amerikaanse citrus. Het is een van de eerste American Dry Gin, hierbij ligt de nadruk meer op citrus dan op jeneverbes. Deze frisse gin met fruitige tonen heeft een strakke afdronk en is gebotteld op 47%. Er is ook een "Barrel-Aged" verkrijgbaar die rijping op vat heeft gehad.

WhistlePig

Respect voor traditie en de wil om te innoveren. Dit omschrijft WhistlePig het best. Volgens traditionele wijze worden deze ultra-premium Rye Whiskey's geproduceerd, daarna worden ze door nieuwe innovatieve technieken gefinished op Vermont Oak Casks en andere soorten vaten die met veel zorg van over de hele wereld worden geselecteerd. Agestatements van 10Y, 12Y, 15Y en 18Y. Allemaal hebben ze unieke eigenschappen, maar allen zijn uitmuntend in kwaliteit.

Pusser's

Deze klassieke Britse Navy-stijl rum is geïnspireerd op de Purser die op de Britse marineschepen de manschappen voorzag van hun dagelijkse shot rum, de 'tot'. Deze Purser werd de Pusser genoemd. Deze Britse traditie is tot de jaren 70 van de vorige eeuw in gebruik gebleven. De dag van afschaffing van deze traditie, 31 juli 1970, kennen we nu als 'Black-Tot-Day'. De range bestaat uit meerdere varianten. Blue label, Gunpowder-proof, Overproof en een 15 jaar oude botteling.

Kever Genever

Kever Genever werd uitgevonden door 4 vrienden die de wens hadden dat dit prachtige product, Jenever, zou worden herontdekt. De wens is inmiddels omgezet in een missie en zij zetten de Jenever weer echt op kaart. Kever Genever wordt gestookt in de distilleerderij 'De Tweekoppige Phoenix', die alle ingrediënten in eigen beheer maakt. Het gebruik van een relatief hoog gehalte aan moutwijn zorgt voor een soepele en complexe spirit. De eerste Kever Genever 'Origineel' maakt gebruik van, onder andere, tonkabonen, wat een zoete, vanille-achtige smaak geeft. De 'Kopstoot' heeft hop, timutpeper en ananas die tropisch fruitaroma's geeft met een lichte citrusbitterheid. Deze twee Genevers zijn uitermate geschikt voor een traditionele 'kop-stoot' in combinatie met mooie craftbieren zoals een Weizen of IPA. Wij zijn trots deze twee parels in ons portfolio te mogen hebben.

La Hechicera

La Hechicera combineert de kunst van het distilleren van rum uit Cuba met het prachtige klimaat en de rijkdom van Colombia. Het destillaat wordt vanuit Cuba verscheept en geblend door Giraldo Mituoaka Kagana, een Cubaan met Japanse roots die op de suikerrietplanatges heeft  gewerkt nog voor de Cubaanse revolutie. Hij werkte zich op naar Maestro Ronero in Cuba en verhuisde naar Colombia om met betere faciliteiten te werken. In Colombia heeft hij toegang tot de beste Amerikaanse eikenhouten vaten en maakt hij gebruik van het koelere klimaat om de rum langer en langzamer te laten rijpen volgens de Solera-methode. La Hechicera is tussen de 12 en 21 jaar tot de perfectie gerijpt, dus geen toegevoegde suikers nodig. 

San Cosme

San Cosme is een mooie en licht rokerige Joven Mezcal uit Oaxaca. Mezcaleros uit Oaxaca begeleiden nauwkeurig elke stap in het complexe productieproces voor Mezcal San Cosme, wat vol zit met traditionele rituelen. 

30-30 Tequila

30-30 Tequila is een 100% agave Tequila die op traditionele wijze geproduceerd. Vanwege de zachte smaak en fruitig karakter, is deze in 2007 in Amerika uitgeroepen tot "Best Tequila for Margarita's". De naam is afkomstig van het kaliber voor de geweren van Winchester. Hiermee bevochten de Mexicanen de Amerikanen voor de strijd om onafhankelijkheid. 

Waqar

Chileense Pisco is bijzonder om het feit dat deze Pisco's meestal geheel vervaardigd worden uit Muscat druiven. De geurige en fruitige aroma's zijn karakteristiek voor Waqar. De Waqar Heron is een Pisco die rijping van zes jaar op vat heeft gehad, iets wat bij Peruviaanse Pisco's niet wordt gedaan. 

Macchu Pisco

Deze Peruviaanse Pisco  vertegenwoordigd de typische karakters van de druiven en de "terroir". Aroma's van peer, peper en zoete romige tonen. Droog, maar met een fruitige afdronk.

La Diablada

La Diablada is een Pisco uit Peru en vernoemd naar de "Danza de los diablos" een traditionele dans uit Peru. Hierbij bevechten Angels en Demons elkaar in een oneindige strijd tussen het goede en het kwade. Deze Pisco refereert hieraan, balancerend tussen droge en fruitige tonen.

Kinahan's

Kinahan's L.L. Irish Whiskey is een van de oudste Ierse whiskeymerken die vandaag de dag nog bestaan. In 1807 was de toenmalige gouverneur van Ierland, Lord Lieutenant Charles Lennox, zo onder de indruk van deze whiskey, dat hij beslag legde op alle beschikbare vaten en liet bestempelen met de initialen L.L. Na jarenlange bekendheid in Ierland en daarbuiten beleefd Kinahan's zijn hoogte punt als de legendarische Jerry Thomas zich uitgeeft als ambassadeur voor het merk Kinahan's. Hij verkoos Kinahan's boven alle andere Ierse whiskey's en zou een groot aantal "signature cocktails" uitbrengen met Kinahan's in zijn "Jerry Thomas Bartenders Guide"uit 1862.

Brenne French Single Malt

Brenne, of 'veld' in het Frans, wordt in Cognac geproduceerd door een cognacproducent die extra velden heeft om gewassen op biologische wijze te telen. Dit betekent dat hij elk veld dat hij niet gebruikt voor druiven, gebruikt voor een ander gewas. De biologisch geteelde gerst gebruikt hij om zijn eigen Single Malt te maken, op zijn eigen manier. Hij gebruikt zijn Alambique pot still, limousin- en ex-cognacvaten om een ​​whisky te maken, net zo fruitig en bloemig als een cognac. De tonen van tropisch fruit en specerijen is echt geweldig. Deze zowel Sinlge Malt als Single Estate moet je proberen om het te geloven. Deze whisky is uniek in smaak.

Kamiki

Kamiki is een blend van zeldzame Japense Single Malt whisky's. Kamiki heeft zijn thuis in de Omiwa-tempel in Nara. In Nara zijn de meeste beroemde alcoholproducerende families gevestigd en hun alcohol wordt als zegening gebruikt in de Shinto Tempels. Het heiligdom ligt aan de voet van de berg Miwa. Kamiki betekent ‘God’s adem' en is geïnspireerd door de bries die van de berg komt. Kamiki is de eerste whisky in de wereld die op Japans cederhout wordt gefinisht, dit geeft de geur van sandelhout en aroma's van groene thee. De meest recente variant is de Kamiki Intense Wood, deze heeft twee keer zo lang op Japans cederhout gelegen.

Kura the Whisky

Kura Whisky wordt geproduceerd in de Helios Distillery op het eiland Okinawa. Okinawa is een tropisch eiland in de Stille Oceaan. Helios staat het meest bekend  om de rum en Awamori (een destillaat op basis van rijst). De lokaal geteelde suikerriet groeit goed in dit warme, vochtige klimaat. Helios produceert echter ook enkele uitstekende whisky's die ze in hun eigen ex-rumvaten finishen na eerst op White Oak te hebben gerijpt. Het rijpen van whisky in zo'n tropisch klimaat gaat heel snel, dit zorgt ervoor dat de whisky een heel complex en volwassen karakter ondanks zijn jonge leeftijd. 

Kozue Gin

Kozue Gin is een nieuwe gin geproduceerd door de Wakayama's Fujishiro Distillery in Japan. Een moderne gin in Japanse stijl. De gebruikte botanicals zijn o.a. Sanshopeper (verwant aan de Sezchuanpeper), sinaasappel, citroen, mandarijn en Japanse Umbrella-pine. Het is daarmee de eerste gin ter wereld die de van oorsprong Japanse dennennaalden als botanical gebruikt. Ondanks dat deze gin gebotteld is op 47% is deze uitermate "smooth".

Rebel

Rebel wordt geproduceerd volgens een aloude traditioneel recept dat dateert uit 1849. Deze authentieke "wheated"-Bourbon ontleent zijn complexiteit en zachtheid door het gebruik van tarwe in de "mash-bill". Rebel werd oorspronkelijk gemaakt in de Weller & Sons Distillery. Weller was een pionier op het gebied van experimenteren met tarwe in Bourbon en was de grondlegger van merken zoals Pappy von Winkle en Makers Mark waarbij tarwe werd toegepast. Tegenwoordig heeft Rebel Yell zijn thuis gevonden in de Luxco Distillery.

Widow Jane

Widow Jane is een distilleerderij die is vernoemd naar de Widow Jane-mijn in New York. Deze mijn werd gebruikt om kalksteen op te graven voor de bouw van o.a. het Empire State Building en de Brooklyn Bridge. Het water dat wordt gebruikt is nu door het kalksteen van nature gefilterd en geven de whisky een briljant karakter. De 10Y Single Barrel Bourbon werd nog steeds gedistilleerd in Kentucky, voordat Widow Jane in volle productie was. Het werd gelagerd in New York en met water uit de Widow Jane mijn op het juiste alcoholpercentage gebracht.
De American Whisky from Rye Mash is gemaakt van veelal rogge. Hij wordt gelagerd op de ex-Bourbon vaten en daarbij wordt gebruik gemaakt van
extra staven Amerikaanse eikenhout voor een vollere smaak. 

Novo Fogo

Novo Fogo Organic Cachaça wordt geproduceerd met respect voor mens, natuur en het Braziliaanse erfgoed. Het verse suikerriet wordt verbouwd op eigen grond. Bij de productie worden geen chemicaliën gebruikt en de distilleerderij is CO2-neutraal. Er wordt een "zero-waste"-beleid gevoerd en alle flessen bestaan uit 100% gerecycled glas. Het personeel krijgt een eerlijk salaris en voor hun families wordt onderwijs geregeld en betaald. Deze Cachaça is gemaakt van vers suikerriet, gedistilleerd in traditionele copper pot stills en gerijpt op houten vaten die lokaal gemaakt worden. Dit zorgt voor een unieke smaak.


Scrappy's

Scrappy's is ontstaan met het idee dat bitters beter moesten worden geproduceerd. Door de beste ingrediënten te selecteren en aan elke batch dezelfde hoge kwaliteitseisen te stellen, brengen ze een prachtige range bitters op de markt die voller en echter van smaak is. Zo creëren ze de beste bitters voor de beste bartenders.

Dr. Adam Elmegirab's

Dr Adam Elmegirab's bestaat sinds 2009. Met een "by bartenders, for bartenders"-aanpak wordt een unieke range van hoogwaardige en handgemaakte cocktailbitters geproduceerd. De verschillende botanicals en de invloed die ze hebben in de wereld van mixed-drinks staan hierbij centraal.   

Merlet

De Merlet familie was sinds de 18de eeuw een wijnproducent. In 1850 bouwde Firmin Merlet zijn een eerste distilleerketel vlak buiten het dorp Saint Sauvant. Zijn opvolger Edouard werd het eerste lid van de familie die cognac produceerde voor de grote cognachuizen zoals Hennessy en Martell. Guy Merlet trad in de voetsporen van zijn vader en bracht sindsdien de cognac onder eigen naam op de markt. Generaties lang verfijnde de Merlet familie zijn expertise en creëert tot op de dag van vandaag unieke cognac's.  

Chase

Field-to-bottle. Dat is wat ze doen bij de Chase Farm Distillery in Herefordshire, Engeland. Bij Chase verbouwen ze hun eigen appels en aardappels, om daar hoogwaardige Single Estate vodka en gin van te produceren. De zorg en aandacht voor hun producten heeft geresulteerd in verschillende awards, waaronder Best Tasting Vodka tijdens de San Francisco World Spirits Competition.

The Bitter End

The Bitter End wordt in kleine hoeveelheden geproduceerd in Santa Fe, New Mexico. Alle cocktailbitters worden met 100% natuurlijke ingrediënten en met de hand gemaakt. Bill York is de man achter The Bitter End en heeft zijn kennis van de wereldkeuken, mixology en wetenschap ingezet om de wereld van smaakmakers in een piepklein flesje samen te vatten.

David Nicholson

Bijna twee eeuwen geleden creëerde David Nicholson het beroemde "43" bourbonrecept in de achterkamer van zijn 'General Store' in St. Louis. Maar hij wist niet dat het recept generaties lang zou worden doorgegeven, zowel door vader als zoon. Probeer eens een van deze bekroonde Kentucky-bourbons - de zachte, Wheated-bourbon uit 1843 of de pittige, Rye Spiced Reserve - en je zult begrijpen waarom David Nicholson al bijna 200 jaar wordt gemaakt.

Mezcal Verde Amarás

Mezcal Verde Amarás is een rebels merk met een missie. Het staat voor diversiteit, liefde en respect, in het streven naar een betere wereld. Een speelse portfolio dat diversiteit omarmt en dit laat zien door een variatie aan verschillende labels. Deze zijn per batch altijd verschillend.
De labels worden ontworpen door kunstenaars van verschillende culturen, geslachten en etniciteit, uit Mexico en de rest van de wereld. #NoLabel

La Venenosa

La Venenosa is opgericht door Chef Esteban Morales en biedt een brede range Raicilla's aan. Esteban zocht in de staat Jalisco naar de beste "Maestros Taberneros" in de regio. Elke variant is op unieke wijze geproduceerd door de verschillende soorten agave en productietechnieken. Als je Mezcal saai vind, probeer deze dan eens! 

House of Botanicals

Een Old Tom-stijl Gin van de makers van de Dr. Adam Elmegirab's Cocktailbitters.

Death's Door Spirits

De Death's Door Distillery is een van de eerste en grootste craft-distilleerderijen van de Verenigde Staten. Er wordt gebruik gemaakt van jeneverbessen die in deze regio in het wild groeien. Ook de venkel en koriander worden lokaal geteeld. Voor zowel de Vodka als de New Make Spirit worden gewassen gebruikt die op Washington Island groeien. De granen komen uit Chilton.

Westward

Westward American Single Malt Whisky wordt geproduceerd in de House Spirits Distillery in het hart van Portland, Oregon. Gemaakt van 100% Pacific Northwest gemoute gerst en gefermenteerd met Amerikaans biergist voor een uitzonderlijk zachte smaak. Deze wordt twee maal Copper Pot Still gedistilleerd, daarna gerijpt in nieuwe Amerikaanse eiken vaten en niet meer gefilterd. Westward brengt het allerbeste van de American-Whiskey- en de Craft-Beertradities samen.

Bruxo Mezcal

Vakmanschap, kwaliteit en duurzaamheid. Dat is Bruxo in het kort. De brede range wordt met passie en kennis geproduceerd door de "Mezcaleros":
Lucio Morales, Juan Morales, Pablo Vázquez, Felix Santiago, Cesáreo Rodríguez, Pipino Rodríguez, Alejandro Reyes, Cándido Reyes, David Cruz.
Bruxo is gestart in 2010 en kwam in 2011 met Bruxo No.1 op de markt. Tegenwoordig bestaat de range uit 6 varianten die elk zijn unieke eigenschappen heeft.
Bruxo wordt voor 100% duurzaam geproduceerd. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van de volgende agave's: ESPADIN, MEXICANO, BARRIL, CUIXE, ARROQUEÑO, TEPEZTATE, TOBALA. Deze hebben een leeftijd tussen de 7 en 30 jaar oud. 

Bittered Sling

Bittered Sling is in 2012 opgericht door Chef-kok Jonathan Chovancek en award-winning mixologist / sommelier Lauren Mote. Samen goed voor meer dan 30 jaar professionele ervaring in de barscène en high-end restaurants. Kennis, innovatie en ervaring zijn de basis voor elke bitter. De verschillende varianten geven de bartender van nu alle vrijheid en mogelijkheden voor het creëren van unieke cocktails en smaken. Deze uitgebalanceerde bitters zijn van sublieme kwaliteit. 

Lovers Rum

David Cordoba was jarenlang het gezicht van Bacardi als Global Brand Ambassador. Hij is altijd op zoek geweest naar de ultieme blended rum voor het maken van de perfecte Daiquiri. Het resultaat: The Lovers Rum.
Blended  en gebotteld door David Cordoba en zijn kompaan Arijit Bose in Nederland.
The Lovers Rum is een blend van rums afkomstig uit Barbados, Dominicaanse Republiek, Guatemala,
Nicaragua en Panama met een gemiddelde leeftijd van 2,5 tot 3 jaar

Miracielo

Miracielo is een spiced rum verkregen door maceratie en infusies. De meeste spiced rums worden verrijkt met tincturen, dit zijn destillaten van bijvoorbeeld kruiden en fruit, daarna wordt vaak extra suiker toegevoegd. Miracielo doet dit niet. De 3 smaakmakers in deze Artisanale Spiced Rum zijn: Vanille, rozijnen en abrikozen. Deze botanicals worden aan de rum toegevoegd op vat. Dit zijn van nature al voorkomende aroma's in rum en worden hierdoor extra benadrukt. Het resultaat is een subtiele spiced rum met tropische aroma's, die niet te zoet is.

Avallen

Avallen gaat helemaal over biodiversiteit en duurzaamheid oftewel 'Bee-positive'. Deze jonge Calvados wordt gemaakt met niets anders dan appels, water en tijd.
Avallen in opgericht door Stephanie Jordan en Tim Etherington-Judge, met als ultieme doel de meest sustainable spirit ter wereld te zijn. Alle appels zijn afkomstig uit de regio in Normandië en van duurzame boomgaarden. Avallen is heerlijk in de mix met Tonic, maar je kan er ook fantastische cocktails mee maken. Door zijn frisheid blijft Avallen heerlijk licht van smaak. Avallen doneert van elke verkochte fles €0,50 aan initiatieven die de bijenpopulatie ondersteunen. Duurzaamheid was nog nooit zo lekker!

FEW

FEW wordt geproduceerd in de FEW Spirits Distillery in Chicago. De range bestaat uit verschillende Gin's, Bourbon en Rye. Small Batch en uitzonderlijke kwaliteit grondstoffen en houten vaten, resulteren in high-end sprits. FEW is kort voor Frances Elizabeth Willard, zij was een van de bedenkers van de latere drooglegging in heel Amerika en ligt ironisch genoeg begraven in Chicago niet ver van de distilleerderij.

Doragrossa

Met een passie voor goed gemaakte producten en gefascineerd door de geschiedenis van likeuren en sterke dranken zoals ze oorspronkelijk werden gemaakt, brengt Doragrossa Torino een eerbetoon aan de kennis en vaardigheden van de Piemontese Master Distillers. De likeuren zijn gemaakt op basis van traditionele recepten. Deze worden verfijnd in een zoektocht naar de meest fascinerende aroma's en smaken. Er wordt gebruikt gemaakt van de beste kruiden en specerijen, zorgvuldig geselecteerd en bewerkt volgens nauwgezette ambachtelijke processen. De range bestaat uit verschillende likeuren, een amaro en een Rhubarb-elixer.

Otenba

Monique ten Kortenaar is de oprichter van Otenba.
Otenba is een ode aan haar grootvader Jacob, een man met evenveel liefde voor Japan als jenever. 
Otenba is vernoemd naar het Japanse woord voor een rebels meisje. De slogan 'A sorta gin. A kinda Genever' slaat op de toevoeging van moutwijn. Otenba is fris en kruidig zoals een gin en heeft de diepte en complexiteit van een Jenever. Otenba is een echte Dutch Spirit die boordevol Aziatische smaken zit zoals citroengras, pandan en Sencha-thee.

Cielo Rojo

Gemaakt van 100% wilde Silvestre agave die geoogst worden uit de canyons van de Sierra Madres. Deze blanco Mezcal is vernoemd naar de stad Bacanora in de staat Sonora. De agaves worden geroosterd in de grond op klei en rotsen. Daarna worden de vezels gefermenteerd door natuurlijke vergisting. Na gisting wordt dit dubbel gedestilleerd in alambiek Copper Pot Still en gebotteld op 42% ABV.

Vørding's Spirits

Nieuwsgierig en op zoek naar de beste gin en jenever, begon Thomas Vørding de zoektocht naar zijn eigen perfecte recepten. Het begon allemaal in zijn eigen keuken met een koperen distilleerketel. Hier experimenteerde hij met verschillende smaken en ingrediënten. Cederhout is de signature botanical in alle Vørding Spirits.

Heaven's Door

Heaven's Door, bekroond met vele awards, is een collectie handcrafted American Whisky, ontwikkeld in samenwerking met Bob Dylan. De perfecte mix van kunst en ambacht.

Uncle Nearest

Uncle Nearest is de trotse erfenis van de beste whiskyproducent die de wereld nooit heeft gekend, de legende van Tennessee, Nearest Green. Elke batch bestaat uit een blend van vaten die met de hand zijn geselecteerd. Deze premium Tennessee Whiskey ondergaat de kenmerkende Carbon-filtratie die zo kenmerkend is voor deze type whiskey's.

Mezcal Vago

Mezcal Vago is ontstaan wanneer Judah Kuper was opgenomen in een ziekenhuis in Oaxaca, Mexico. Hij werd verliefd op de verpleegster die hem verzorgde. Haar vader, Aquilino Garcia, was een boer die toevallig ook Mezcal maakte.
Judah, Aquilino en Dylan Sloan (de jeugdvriend van Judah) richtte Mezcal Vago op. Elke mezcal is op een natuurlijke wijze geproduceerd in een traditionele Palenque.

Pietro Nicola

Het 3e merk van "The House of Botanicals" is Pietero Nicola, een Italiaans geïnspireerd portfolio van aperitieven en digestieven. Deze bestaat uit Nocino (walnoot likeur), Caffe Margaux (koffie likeur en Pescaro (perziken likeur). Zowel de naam, ingrediënten en afkomst van de familie van de oprichter komen uit het Verenigd Koninkrijk, Italië en Noord Afrika.

Black Tears Spiced Rum

Black Tears is een emotionele blend van Cubaanse rum en Cubaanse kruiden & specerijen. Black Tears beweert dat dit de eerste Dry Spiced Cuban Rum te wereld is! 
Laag in suiker en bitterzoete koffie en cacao tonen.

La Progresiva de Vigia 13 Rum

La Progresiva de Vigia neemt de kunst van het rum maken naar een nieuw level. De Cubaanse maestro heeft zijn rum gemaakt en geblend met rum van het gehele eiland tot deze perfect gebalanceerde "sipping" rum. 

Waarom nummer 13? Het was de 13e sample die het uiteindelijk is geworden!

Aprendiz Mezcal

De Aprendiz Joven Espadin en Espadin/Tepextate is een onderdeel van het Santa Sabia portfolio en afkomstig uit San Juan del Rio, Oaxaca Mexico. Beide zijn geschikt om puur te drinken of in een cocktail te verwerken.

FAIR Spirits

FAIR Spirits is opgericht in 2009 met de missie om de voorstaand te zijn in de alcohol industrie.

"Fair to the farmers, fair to you and fair to the planet"

Het portfolio bestaat uit een Koffielikeur, Kumquat likeur, Quinoa Vodka, Jeneverbes Gin en uit XO rum uit Belize.

Coperies French Single Malt

Coperies is een Franse Single Malt Whisky gemaakt in de distilleerderij van de Merlet & Fils. 

Coperies is een oud Frans woord voor "oogst"

Met deze florale en fruitige whisky slaat de Merlet familie een nieuw pad op!

Amerisse

De door Merlet & Fils geproduceerde bitter aperitief is gemaakt van zwarte bessen, bitter planten zoals: Gentiaan, Engelwortel, Alsem en Rabarber. 

De basis van deze bitter aperitief is de welbekende Creme de Cassis Saintonge van Merlet zelf.

Tio Pesca Mezcal

Tio Pesca Mezcal is een project van de Santa Sabia distilleerderij. 

Volledig gebaseerd op traditie en de technieken van hun voorvaderen. 3 verschillende varianten; Coyote, Arroqueño en Tobala

Pescador de Sueños Mezcal

Pescador de Sueños Mezcal is een project van de Santa Sabia distilleerderij. 

De focus van Pescador is kleine oplages van zeldzame agave's op de markt te brengen om de Mexicaanse traditie voort te zetten.

Sotol La Higuera

Sotol La Higuera is gemaakt door middel van traditionele methodes in Aldama, Chihuahua door Gerardo Ruelas. 
Sotol wordt gemaakt van de Dasylirion plant, deze worden gekookt in een buiten oven met hout en steen. 

Sierra Norte Black Corn Whiskey

Een Mexicaanse Single Barrel Whiskey uit Sierra Norte berggebied in Oaxaca. Gemaakt van 85% Oaxacan Hertitage zwarte mais en 15% van gemoute gerst.