Free delivery and no minimum order quantity for the hospitality branche until the new regulations are lifted! Please notice that the deliveryfee will show up in your check-out, but will be deducted from the invoice.
Over ons — Bart's Bottles Team

Jong, dynamisch, kennis van zaken en een grote dosis humor. That's all there is to it!

 • Bart

  Founder
  Bart heeft van jongs af aan al een passie voor mensen, reizen en voor goed eten en drinken. Deze interesses zijn de leidraad door zijn leven. Bart is altijd werkzaam geweest in de Horeca, heeft veel gereist in zijn jonge jaren, Hotelschool gedaan, is naar Frankrijk vertrokken om wijn te maken en uiteindelijk weer terug gekomen om zijn eigen bedrijf te beginnen. In Bart's Bottles komt alles voor hem samen waardoor hij elke ochtend met een glimlach naar zijn werk fietst.
 • Bram

  Commercieel Manager
  Bram is de captain van ons sales team en het gezicht van Bart's Bottles in Amsterdam en omstreken. Gedreven, betrokken en veel kennis over producten en productie. Bram legt onze klanten op elke mogelijke wijze in de watten en dat wordt door onze klanten dan ook zeer gewaardeerd.
 • Boy

  Office Manager
  Boy is onze regelneef. Hij is handig met 'dingen'. Heeft jarenlang in de horeca gewerkt achter de bar en als bedrijfsleider bij verschillende zaken. Zo is hij ook in contact gekomen met Bart's Bottles. Naast zijn ondersteunende taken voor onze sales en logistieke afdeling, is hij vaak eerste aanspreekpunt voor zowel klanten als leveranciers. Daarnaast houdt hij onze website up-to-date. Deze veelzijdige functie past hem als geen ander. Boy schakelt snel en is altijd hands-on! 
 • Roy

  Logistiek Manager
  Na jaren in de horeca gewerkt te hebben en Bart’s Bottles als hoofdleverancier te hebben gehad, wilde Roy aan de andere kant van de schermen aan de slag. Roy is organisatorisch zeer sterk, kan uitstekend plannen en gaat graag systematisch te werk, dit maakt hem de perfecte persoon voor deze functie. 
 • Dietger

  Fast Delivery
  De juiste producten op de juiste plaats en snel! Dietger is een logistiek wonderkind. Snel, accuraat en zonder stress. 'Shit is pas klaar als het klaar is'. Dietger is een energiek en uitermate vrolijk persoon met een ruig randje, daar houden we van.
 • Arden

  Sales
  Arden is onze power-chick in de regio van Rotterdam en Den Haag. Jarenlang in de Haagse horeca gewerkt en een Bachelor afgerond in Event Management. Ze heeft een groot netwerk in deze regio. Arden komt je graag vertellen over onze merken en hoe deze toe te passen voor een optimale ervaring van jouw gasten.