Welkom bij bart's bottles.
Menu
Over ons — Bart's Bottles Team

Jong, dynamisch, kennis van zaken en een grote dosis humor. That's all there is to it!

 • Bart

  Founder
  Bart heeft van jongs af aan al een passie voor mensen, reizen en voor goed eten en drinken. Deze interesses zijn de leidraad door zijn leven. Bart is altijd werkzaam geweest in de Horeca, heeft veel gereist in zijn jonge jaren, Hotelschool gedaan, is naar Frankrijk vertrokken om wijn te maken en uiteindelijk weer terug gekomen om zijn eigen bedrijf te beginnen. In Bart's Bottles komt alles voor hem samen waardoor hij elke ochtend met een glimlach naar zijn werk fietst.
 • Bram

  Sales
  Bram is de captain van ons salesteam en het gezicht van Bart's Bottles in Amsterdam en omstreken. Gedreven, betrokken en veel kennis over producten en productie. Bram legt onze klanten op elke mogelijke wijze in de watten en dat wordt door onze klanten dan ook zeer gewaardeerd.
 • Boy

  Sales
  Als accountmanager is Boy verantwoordelijk voor Noord Nederland en Amsterdam. Hij heeft veel productkennis en gevoel voor trends. Boy denkt graag mee met ondernemers om met een onderscheidend assortiment jouw klanten telkens te verrassen.
 • Roy

  Office Manager
  Roy werkt graag klantgericht en kan snel schakelen, dit zijn de eigenschappen die hij heeft opgedaan in de horeca. Als officemanager is Roy verantwoordelijk voor de communicatie met onze klanten, zowel pre- als aftersales. Ook heeft hij de belangrijke taak de in- en uitvoer van onze producten aan te sturen.
 • Dietger

  Fast Logistics
  De juiste producten op de juiste plaats en snel! Dietger is een logistiek wonderkind. Snel, accuraat en zonder stress. 
 • Natasja

  Marketing & Communicatie
  Natasja heeft heel haar leven gedanst, waarvan de laatste tien jaar bij het nationale ballet. Na haar balletcarrière besloot ze het over een hele andere boeg te gooien en ging ze, onder andere, marketing en communicatie studeren. Diep van binnen blijft ze een danseres, dus creatief, expressief en flexibel. Dat maakt haar de juiste vrouw op de juiste plaats voor ons.
 • Arden van den Ende

  Sales
  Arden is onze power-chick in de regio Rotterdam - Den Haag. Jarenlang in de Haagse horeca gewerkt en een Bachelor afgerond in Event Management. Ze komt je graag vertellen over onze merken.