Over ons — Bart's Bottles Team

Jong, dynamisch, kennis van zaken en een grote dosis humor. That's all there is to it!

 • Bart

  Founder
  Bart heeft van jongs af aan al een passie voor mensen, reizen en voor goed eten en drinken. Deze interesses zijn de leidraad door zijn leven. Bart is altijd werkzaam geweest in de horeca, heeft veel gereisd in zijn jonge jaren, Hotelschool gedaan, is naar Frankrijk vertrokken om wijn te maken en uiteindelijk weer terug gekomen om zijn eigen bedrijf te beginnen. In Bart's Bottles komt alles voor hem samen waardoor hij elke ochtend met een glimlach naar zijn werk fietst.
 • Bram

  Sales - Commercieel Manager
  Bram is de captain van ons sales team en het gezicht van Bart's Bottles in Amsterdam en omstreken. Gedreven, betrokken en veel kennis over producten en productie. Bram legt onze klanten op elke mogelijke wijze in de watten en dat wordt door onze klanten dan ook zeer gewaardeerd.
 • Boy

  Office Manager
  Boy is onze regelneef. Hij is handig met 'dingen'. Heeft jarenlang in de horeca gewerkt achter de bar en als bedrijfsleider bij verschillende zaken. Zo is hij ook in contact gekomen met Bart's Bottles. Naast zijn ondersteunende taken voor onze sales en logistieke afdeling, is hij vaak eerste aanspreekpunt voor zowel klanten als leveranciers. Deze veelzijdige functie past hem als geen ander. Boy schakelt snel en is altijd hands-on! 
 • Arden

  Marketing & Communicatie Manager
  Arden is onze enthousiaste multi-tasker.
  Met een uitgebreide achtergrond in de horeca, evenementen en promotie is zij verantwoordelijk voor Marketing en Communicatie, waar ze creativiteit en organisatie samenbrengt. Dit komt onder andere tot uiting op social media, door events en in onze nieuwsbrieven.
 • Wouter

  Accountmanager Nederland
  Wouter is onze accountmanager "in de rest van Nederland" 
  Hij rijdt met liefde naar Groningen, Den Bosch, Utrecht of Zeeland zodat Bart's Bottles in het hele land horecazaken van dienst kan zijn.
  Hij heeft jarenlange ervaring opgedaan als bartender en noemt zichzelf ook een echte dranknerd. Hij deelt deze kennis en passie graag met onze klanten. 
 • Thomas

  Accountmanager Amsterdam
  Thomas is creatief, enthousiast en kent de Amsterdamse barscene door en door. Hij heeft zelf jarenlang bij verschillende high-end cocktailbars gewerkt en beschikt over een indrukwekkende dosis drankenkennis. Dit maakt Thomas onze perfecte accountmanager voor de Amsterdamse horeca. 
 • Lyndon

  Accountmanager Amsterdam
  Lyndon komt oorspronkelijk uit Ontario, maar is inmiddels alweer jarenlang gevestigd in Amsterdam en kan zich geen betere woonplaats wensen. Na meer dan drie en een half jaar actief te zijn geweest als de barmanager voor The Hoxton is hij nu als accountmanager Amsterdam klaar om te horecasector op een andere manier van dienst te zijn. 
 • Sai

  Warehouse manager
  Om het komen en gaan van alle dozen met flessen in ons warehouse goed te laten verlopen, is het belangrijk dat iemand hier alles weet en overal van op de hoogte is. Er is geen fles die onze opslag verlaat waarvan onze warehouse manager Sai niet op de hoogte is!
 • Manuela

  Administratie
  Manuela is goed met cijfers en is onze administratief medewerker. 
  Door haar ervaring en kennis van deze branche kan zij onder andere moeiteloos alle facturen inboeken en verwerken zodat de bedrijfsvoering van Bart's Bottles netjes geadministreerd wordt. 
 • Ted

  Operationeel manager
  Als operationeel manager is Ted een vitaal onderdeel van Bart's Bottles. Een bedrijfsverhuizing, logistieke optimalisatieprocessen en de automatisering, Ted is van alle markten thuis!
 • Allan

  Accountmanager Zuid-Holland
  Allan is onze accountmanager voor Zuid-Holland. Hij heeft zijn strepen in de horeca met name verdiend in zijn thuisstad Rotterdam, waar hij onder andere als head bartender voor Ayla heeft gewerkt. Nu deelt hij zijn passie voor gedistilleerde dranken als vertegenwoordiger voor onze merken!
 • Pawel

  Logistiek Medewerker
  Pawel is dag in dag uit met veel energie bezig in onze warehouse om alle orders te picken en alle bestellingen met zorg klaar te zetten voor bezorging!
 • Daniël

  Logistiek Medewerker
  Daniël is van alle markten thuis. Een uitstekende chauffeur en zorgvuldig logistiek medewerker. Hij staat ook altijd klaar met een helpende hand voor zijn collega's!
 • Tammo

  Chauffeur
  Tammo is onderdeel van ons groeiende logistieke team. Twee dagen per week rijdt hij voor ons in de bus om alle bestellingen op tijd af te leveren. Als je hem ziet rijden, of tegenkomt tijdens het afleveren zeg hem dan vooral gedag!
 • Luuk

  Logistiek Medewerker
  Luuk is een echte rots in de branding. Als onderdeel van het logistieke team kunnen we altijd op hem rekenen om ervoor te zorgen dat alle bestellingen soepel verlopen!