Over ons — Bart's Bottles Team

Jong, dynamisch, kennis van zaken en een grote dosis humor. That's all there is to it!

 • Bart

  Founder
  Bart heeft van jongs af aan al een passie voor mensen, reizen en voor goed eten en drinken. Deze interesses zijn de leidraad door zijn leven. Bart is altijd werkzaam geweest in de Horeca, heeft veel gereist in zijn jonge jaren, Hotelschool gedaan, is naar Frankrijk vertrokken om wijn te maken en uiteindelijk weer terug gekomen om zijn eigen bedrijf te beginnen. In Bart's Bottles komt alles voor hem samen waardoor hij elke ochtend met een glimlach naar zijn werk fietst.
 • Bram

  Sales - Commercieel Manager
  Bram is de captain van ons sales team en het gezicht van Bart's Bottles in Amsterdam en omstreken. Gedreven, betrokken en veel kennis over producten en productie. Bram legt onze klanten op elke mogelijke wijze in de watten en dat wordt door onze klanten dan ook zeer gewaardeerd.
 • Boy

  Office Manager
  Boy is onze regelneef. Hij is handig met 'dingen'. Heeft jarenlang in de horeca gewerkt achter de bar en als bedrijfsleider bij verschillende zaken. Zo is hij ook in contact gekomen met Bart's Bottles. Naast zijn ondersteunende taken voor onze sales en logistieke afdeling, is hij vaak eerste aanspreekpunt voor zowel klanten als leveranciers. Daarnaast houdt hij onze website up-to-date. Deze veelzijdige functie past hem als geen ander. Boy schakelt snel en is altijd hands-on! 
 • Roy

  Logistiek Manager
  Na jaren in de horeca gewerkt te hebben en Bart’s Bottles als hoofdleverancier te hebben gehad, wilde Roy aan de andere kant van de schermen aan de slag. Roy is organisatorisch zeer sterk, kan uitstekend plannen en gaat graag systematisch te werk, dit maakt hem de perfecte persoon voor deze functie. 
 • Dietger

  Fast Delivery
  De juiste producten op de juiste plaats en snel! Dietger is een logistiek wonderkind. Snel, accuraat en zonder stress. 'Shit is pas klaar als het klaar is'. Dietger is een energiek en uitermate vrolijk persoon met een ruig randje, daar houden we van.
 • Arden

  Sales - Marketing & Communicatie
  Arden is onze enthousiaste multitasker.
  Ze heeft zelf aan alle kanten van de bar gestaan, en maakt ook nu nog graag een cocktailtje. Met een uitgebreide achtergrond in de horeca, evenementen en promotie is zij voor Bart's Bottles actief als accountmanager in Rotterdam en omliggende regio's en haar thuisstad Den Haag.
  Of het nu gaat om het onder de aandacht brengen van onze nieuwe producten, een portfolio tasting, menu ontwerp of een personeelstraining,  Arden komt graag even langs. 
  Daarnaast is zij ook verantwoordelijk voor Marketing en Communicatie, waar ze creativiteit en organisatie samenbrengt. Dit komt tot uiting op social media, door events en in onze nieuwsbrieven.