Klantenservice

Bart's Bottles staat voor uitmuntende service. Wij doen elke dag onze uiterste best om alle bestellingen naar tevredenheid af te handelen. Helaas kan er altijd een keer iets mis gaan.
U kunt contact met ons opnemen van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 uur en 17:30 uur voor al uw vragen of klachten aangaande een bestelling door:

Ons te bellen op: +31 (0)20 779 45 28
Een mail te sturen naar: [email protected]


U kunt ook altijd uw accountmanager contacten voor dringende zaken.

Wij zijn er voor je !
Kom je er niet uit of heb je advies nodig over bepaalde producten?

FAQ

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Bestellingen worden zo snel mogelijk door ons geleverd, waarbij geldt:
Op werkdagen voor 12:00 uur besteld is de volgende werkdag geleverd*, tenzij er een vaste leverdag is overeengekomen. *(Indien het/de product(en) voorradig is/zijn)

De volgende gebieden leveren wij met eigen vervoer:
Amsterdam e.o. (ma-vrij)
Haarlem (woe)
Utrecht (don)
Den Haag - Delft - Rotterdam (don)

Voor alle overige plaatsen maken wij gebruik van een externe vervoerder voor de levering van de bestellingen. Een 24-uurs levering kunnen wij in dat geval niet 100% garanderen

Bijbestellingen kunnen na 13.00 uur niet meer in behandeling genomen worden voor levering op de eerstvolgende werkdag.Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

Ja dat is zeker mogelijk. Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur. Om er zeker van te zijn dat je bestelling klaar staat kun je het beste even bellen van te voren. Je kunt ons bereiken op 020 - 779 45 28.

Kan ik ook een product bestellen die niet op jullie site staat?

Je kunt bij ons alle producten bestellen die je maar wilt. Geef ons aan welk artikel je graag wilt bestellen en wij gaan het voor je uitzoeken. Je kunt hiervoor het beste even contact met ons opnemen via mail of telefoon. Wij laten je dan weten wanneer je product op voorraad is.

Ik ben iets vergeten te bestellen, wat nu?

Mocht je iets vergeten zijn te bestellen? Dan kun je ons het beste even bellen, dit doe je naar 020 779 4528

Waarom kom ik niet door het bestelproces?

Om alle gegevens van onze klanten maximaal te beschermen, maakt onze website altijd gebruik van de nieuwste beveiligingstechnieken. Wij doen dit om ervoor te zorgen dat alle gegevens van onze klanten veilig kunnen worden verwerkt. Dit kan betekenen dat oudere webbrowsers, zoals Internet Explorer of Arora, niet meer compatible zijn. Hierdoor kun je problemen ondervinden in het bestelproces. Zorg er altijd voor dat je je webbrowser up-to-date houdt. Webbrowsers zoals: Chrome, Safari en Microsoft Edge zijn voorbeelden van veilige webbrowsers.

Hoe gaan wij met jouw privacy om?

De privacy van onze klanten vinden wij erg belangrijk. Hoe we jouw gegevens bewaren staat allemaal hier beschreven.

Kan ik als consument ook bestellen bij jullie?

Bart's Bottles is groothandel die alleen zakelijke bestellingen verwerkt. Wil je graag als consument een bestelling plaatsen dan ben je van harte welkom bij onze vrienden van Cane & Grain op www.caneandgrain.nl. Als je een zakelijke bestelling wilt plaatsen moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account bij ons, vul dan hier een formulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Leveringskosten

Aflevering door geheel Nederland, bestelling vanaf € 450,- excl. BTW, franco aan huis.
Voor bestellingen onder € 450,- euro excl. BTW, bedragen de transport en handling kosten € 20,- euro excl. BTW.